Ramos Pinto Réserva Port Wine
Depuis sa création en tant que maison de vin portuaire, la société a consacré une grande partie de son énergie aux marchés internationaux du vin. Ramos Pinto entreprise était également un pionnier dans l'étude des cépages portugais, viticulture dans la région du Douro, vinification et vins médicaux (propriétés de quinine).
Security policy
Delivery policy
Return policy
Depuis sa création en tant que maison de vin portuaire, la société a consacré une grande partie de son énergie aux marchés internationaux du vin. Ramos Pinto entreprise était également un pionnier dans l'étude des cépages portugais, viticulture dans la région du Douro, vinification et vins médicaux (propriétés de quinine).
Fiche technique
- Région
- Douro
- Jeter
- Varieties of vine varieties from traditional Portuguese old vines
- Alcool
- 19,5%
- Notes de dégustation
- Its aromatic typicity is characterized by its resemblance to vintage. The attack is mild, noticing a balanced, full-blown, glycogenous sensation in the mouth. Its maturity of fruits reveals itself to us in a tasty way
- Consommation
- 16 - 18ºC
- Apprécier
- Perfectly matched with not too strong cheeses and chocolate. Excellent as accompaniment of game meals, particularly duck. Fruit Desserts wild red and a thousand leaves of fresh cheese and ham
- Taille de la bouteille
- White meats, pastas dishes and grilled seafood
- Pays
- Portugal
- Taper
- Fortified
- Vinification
- The fermentation of the must is made by maceration and automatic reassembly, in order to better extraction. After 4 to 5 days, the fermentation is interrupted with the addition of about 20% brandy
- Acidité totale
- 3,88 g/l
- Vigneron
- João Nicolau de Almeida
- PH
- 3,69