Monte da Ravasqueira Nero D'Avola 2012Vin rouge
Connecté pour trois générations à la famille José de Mello, Monte da Ravasqueira occupe une superficie d'environ 3000 hectares de paysage typique d'Alentejo
Security policy
Delivery policy
Return policy
Connecté pour trois générations à la famille José de Mello, Monte da Ravasqueira occupe une superficie d'environ 3000 hectares de paysage typique d'Alentejo
Fiche technique
- Région
- Alentejo
- Jeter
- Nero d'Avola
- Alcool
- 13.5%
- Notes de dégustation
- Light notes of eucalyptus, assorted peppers, floral and intense notes of cherry. Full and elegant in tasting. High density of fine tannins balanced with mineral acidity, meaty and slightly vegetal
- Consommation
- 16 - 18ºC
- Apprécier
- Red meats, roast beef and grilled meats
- Taille de la bouteille
- White meats, pastas dishes and grilled seafood
- Pays
- Portugal
- Taper
- Red Wine
- Année
- 2012
- Poids
- 1.5
- Vinification
- Bunches sorted by conveyor. Cold maceration for 3 days at 8°C. Fermentation in wine press and aging during 16 months in French oak barrels
- Acidité totale
- 6.2 g/l
- Vigneron
- Pedro Pereira Gonçalves
- Vieillissement
- 16 months
- PH
- 3.42