Quinta do Crasto Ruby Finest Réserve Vin de Port
Quinta do Crasto Finest Reserve est un vin Ruby Reserve Port qui est mûri pendant trois ans en moyenne dans de grandes cuves de chêne portugais.
Manuel Lobo et Tomas Roquette sont les vignerons de cette très élégant, vin de Port frais
Security policy
Delivery policy
Return policy
Quinta do Crasto Finest Reserve est un vin Ruby Reserve Port qui est mûri pendant trois ans en moyenne dans de grandes cuves de chêne portugais.
Manuel Lobo et Tomas Roquette sont les vignerons de cette très élégant, vin de Port frais
Qcrr2328
59 Produits
Fiche technique
- Région
- Douro
- Jeter
- Old Vines
- Alcool
- 20%
- Notes de dégustation
- Vibrant ruby colour. Lifted and complex aromas of red berry with balsamic hints. Very involving and charming. Complex and balanced showing fine and round tannins. Very elegant finish. Fresh and lingering
- Consommation
- 16 - 18ºC
- Apprécier
- As an aperitive or on any other ocasion. Ideal accompaniment to nuts, cheeses or deserts
- Taille de la bouteille
- White meats, pastas dishes and grilled seafood
- Pays
- Portugal
- Taper
- Fortified
- Vinification
- The grapes with their stems are then slightly crushed and transferred to a traditional stone tank (“lagar”) where they are foot trodden. After this, grape spirit is added to stop the fermentation and fortify the wine
- Acidité totale
- 4.13 g/l
- Vigneron
- Manuel Lobo & Tomas Roquette
- Vieillissement
- 2 to 4 years in Portuguese oak vats
- PH
- 3.57
Commentaires (0)
Aucun avis n'a été publié pour le moment.
arrow_upward