Niepoort Bioma Millésime 2016 Vin de Porto
Bioma est un style ultra-traditionnel de Porto Vintage.Ce vin est inspiré par les vieux Portos Vintage de 1970 et avant, qui ont été expédiés dans des conduites de lodge (550 litres) en Angleterre.
Niepoort Bioma Vintage 2016PortLe vin est un vin bio.
Security policy
Delivery policy
Return policy
Bioma est un style ultra-traditionnel de Porto Vintage.Ce vin est inspiré par les vieux Portos Vintage de 1970 et avant, qui ont été expédiés dans des conduites de lodge (550 litres) en Angleterre.
Niepoort Bioma Vintage 2016PortLe vin est un vin bio.
Fiche technique
- Région
- Douro
- Jeter
- Touriga Franca, Tinta Roriz, Tinto Cão, Tinta Francisca, Tinta Amarela, Sousão, Touriga Nacional and others
- Alcool
- 19.8%
- Notes de dégustation
- Aroma of black pepper, spices and black fruits such as blackberries and plums. In the mouth it is fresh with superb acidity, the sweet and fruity character is dominated by the tannins at the end of the mouth.
- Consommation
- 16ºC
- Apprécier
- Perfect with Serra Cheese, Stilton or other blue cheeses and desserts with egg jams, especially sponge cake.
- Taille de la bouteille
- White meats, pastas dishes and grilled seafood
- Pays
- Portugal
- Taper
- Fortified
- Année
- 2016
- Poids
- 1.5
- Vinification
- The grapes for Bioma are trodden entirely by foot with 100% stems. After fortification with fine brandy, the Port is left to settle over the winter. Springtime sees the wine transferred to our winery at Quinta de Nápoles and racked into pipes
- Acidité totale
- 4.31 g/dm3
- Vigneron
- Dirk Niepoort
- Vieillissement
- 3 years in pipes
- PH
- 3.57