Sanguinhal Touriga Nacional - Petit Verdot 2019 Vin Rouge
The Companhia Agrícola do Sanguinhal a été fondée en 1926 par Abel Pereira da Fonseca .Aujourd'hui, cette entreprise est dédiée à l'exploration de trois domaines dans la région délimitée de Óbidos - Quinta do Sanguinhal, Quinta das Cerejeiras et Quinta de S. Francisco.
Situé à 40 minutes de Lisbonne, ces domaines représentent les vins Óbidos DOC les plus prestigieux.
Security policy
Delivery policy
Return policy
The Companhia Agrícola do Sanguinhal a été fondée en 1926 par Abel Pereira da Fonseca .Aujourd'hui, cette entreprise est dédiée à l'exploration de trois domaines dans la région délimitée de Óbidos - Quinta do Sanguinhal, Quinta das Cerejeiras et Quinta de S. Francisco.
Situé à 40 minutes de Lisbonne, ces domaines représentent les vins Óbidos DOC les plus prestigieux.
Fiche technique
- Région
- Lisboa
- Jeter
- Touriga Nacional, Petit Verdot
- Alcool
- 13%
- Notes de dégustation
- The combination of the two varieties gives rise to a seductive wine, with fragrances of violet from the Touriga variety, red grape from Petit Verdot, combining beautifully with the vanilla notes provided by the French oak.
- Consommation
- 16 - 18ºC
- Apprécier
- Excellent match with cheese, red meat, game and pasta
- Taille de la bouteille
- White meats, pastas dishes and grilled seafood
- Pays
- Portugal
- Taper
- Red Wine
- Année
- 2019
- Poids
- 1.5
- Vinification
- The grapes were vinified separately. After destemmed, they are slightly crushed and transferred to stainless steel vats, where the must undergoes fermentation with prolonged maceration for 15 days at a temperature of 25º-27ºC
- Vigneron
- Miguel Móteo
- Vieillissement
- 10 months in French oak barrels