Fundação Eugénio Almeida EA Biológico 2021 Vin blanc
E.A a été produit par la première fois en 1982
Security policy
Delivery policy
Return policy
E.A a été produit par la première fois en 1982
Eab5406
12 Produits
Fiche technique
- Région
- Alentejo
- Jeter
- Assario
- Alcool
- 13%
- Consommation
- 10 - 12ºC
- Taille de la bouteille
- White meats, pastas dishes and grilled seafood
- Pays
- Portugal
- Taper
- White Wine
- Année
- 2021
- Poids
- 1.5
- Vinification
- The grapes reach the right point of maturation they are carefully picked, destalked and gently crushed. Fermentation is in stainless steel vats at a controlled temperature of 16ºC
- Acidité totale
- 5.5 g/l
- Vigneron
- Pedro Baptista
- Vieillissement
- The wine matures on the lees for a further 4 months
- PH
- 3.14
Commentaires (0)
Aucun avis n'a été publié pour le moment.
arrow_upward