Foral de Évora 2019 Vin rouge
Les vins de Foral de Évora sont basés sur la nature traditionnelle de la vinification dans la région d'Évora.
Security policy
Delivery policy
Return policy
Les vins de Foral de Évora sont basés sur la nature traditionnelle de la vinification dans la région d'Évora.
Fiche technique
- Région
- Alentejo
- Jeter
- Trincadeira, Alicante Bouschet and Aragonez
- Notes de dégustation
- Garnet colour. Aroma deep wax furniture, macerated cherry, blackberry and clove. Very good structure and concentration. Good volume, balanced with velvety tannins. Round with long and pleasant finish
- Consommation
- 16 18ºC
- Apprécier
- Red meats, roast beef and grilled meats
- Taille de la bouteille
- White meats, pastas dishes and grilled seafood
- Pays
- Portugal
- Taper
- Red Wine
- Année
- 2019
- Poids
- 1.5
- Vinification
- When the grapes reach optimum maturation they are carefully picked and brought to the winery where they are fermented in stainless steel vats at a controlled temperature
- Acidité totale
- 5,7 g/l
- Vigneron
- Pedro Baptista
- PH
- 3,6