Vin Rouge Redoma 2018
RedomaRed a été créé avec l'objectif de refléter la beauté ainsi que les conditions dures de la vallée du Douro.Les raisins utilisés pour ce vin proviennent de vieux vignobles qui poussent sur le côté gauche de la rivière Douro
Security policy
Delivery policy
Return policy
RedomaRed a été créé avec l'objectif de refléter la beauté ainsi que les conditions dures de la vallée du Douro.Les raisins utilisés pour ce vin proviennent de vieux vignobles qui poussent sur le côté gauche de la rivière Douro
Fiche technique
- Région
- Douro
- Jeter
- Tinta Amarela, Touriga Franca, Rufete, Tinta Roriz, Tinto Cão and others
- Alcool
- 12,5%
- Notes de dégustation
- Deep and austere in the mineral notes and a light vegetal from the stems. Complex, multidimensional, with many layers to discover. Good volume in the mouth, firm and compact structure, with very expresssive tannins
- Consommation
- 16ºC
- Apprécier
- Spicy food, pepper steak, red meat, wild. Vegetarian suggestions: spicy dishes, for example, with mushrooms
- Taille de la bouteille
- White meats, pastas dishes and grilled seafood
- Pays
- Portugal
- Taper
- Red Wine
- Année
- 2018
- Poids
- 1.5
- Vinification
- After a careful selection on entering the cellar, the grapes were vinified with 50% stalks in a granite press, and trodden by foot. Redoma 2013, unlike the previous Redomas, made the malolactic fermentation and aged in large old wooden vats
- Acidité totale
- 4.8 d/dm3
- Vigneron
- Dirk Niepoort
- Vieillissement
- 22 months in old wooden vats
- PH
- 3.7