- Rupture de stock
Van Zellers 2013 Vin Rouge
Van Zellers & Co. a été officiellement créé en 1780 en tant qu'exportateur de Port Wine pour la première génération de Portugais van Zelleres
Security policy
Delivery policy
Return policy
Van Zellers & Co. a été officiellement créé en 1780 en tant qu'exportateur de Port Wine pour la première génération de Portugais van Zelleres
Fiche technique
- Région
- Douro
- Jeter
- Touriga Franca, Touriga Nacional, Sousão, Tinta Francisca, Tinta Barroca, Tinta Roriz and Rufete
- Alcool
- 13.5%
- Notes de dégustation
- very elegant and very fresh wines, with strong aromatic and fruity flavors and a very good freshness in their finish. Great balance and acidity, intense and velvety, with finesse and elegance
- Consommation
- 16 - 18ºC
- Apprécier
- Red meats, roast beef and grilled meats
- Taille de la bouteille
- White meats, pastas dishes and grilled seafood
- Pays
- Portugal
- Taper
- Red Wine
- Année
- 2013
- Poids
- 1.5
- Vinification
- At Quinta Vale D. Maria’s and Quinta de Santa Júlia’s vinification centers. In stainless steel for 7 to 12 days at temperatures between 22° and 27°C
- Acidité totale
- 4,5 g/l
- Vigneron
- Cristiano van Zeller, Sandra Tavares da Silva, Joana Pinhão and Mariana Brito
- Vieillissement
- 17 months in a mix of one, two, three and four-year-old French oakbarriques
- PH
- 3,82