Montes Claros Garrafeira 2017 Vin Rouge
Fondée en 1955, Adega de Borba est la première d'une série de vignobles installés dans la région d'Alentejo
Security policy
Delivery policy
Return policy
Fondée en 1955, Adega de Borba est la première d'une série de vignobles installés dans la région d'Alentejo
Fiche technique
- Région
- Alentejo
- Jeter
- Aragonez, Tinta Caiada, Trincadeira
- Alcool
- 14,5%
- Notes de dégustation
- Soft flavor, with a fruity freshness
- Consommation
- 16 - 17ºC
- Apprécier
- Red meat and Alentejo regional sweets
- Taille de la bouteille
- White meats, pastas dishes and grilled seafood
- Pays
- Portugal
- Taper
- Red Wine
- Année
- 2017
- Poids
- 1.5
- Vinification
- The alcoholic fermentation was in inox vats, the maceration was during 10 days, under a temperature control of 24ºC. The malolatic fermentation occurred French oaks of first use, American and chestnut oak
- Acidité totale
- 5.9 g/l
- Vigneron
- Óscar Gato
- Vieillissement
- 12 months
- PH
- 3.55