- Rupture de stock
Quinta do Carmo Reserva 2016 Vin rouge
Quinta do Carmo est situé dans la région d'Alentejo, à quelques kilomètres de la ville d'Estremoz.C'est une propriété typique d'Alentejo, avec un total de 1000 ha, qui comprend 100 hectares d'oliviers, céréales, cultures et forêts de chênes de liège
Security policy
Delivery policy
Return policy
Quinta do Carmo est situé dans la région d'Alentejo, à quelques kilomètres de la ville d'Estremoz.C'est une propriété typique d'Alentejo, avec un total de 1000 ha, qui comprend 100 hectares d'oliviers, céréales, cultures et forêts de chênes de liège
Fiche technique
- Région
- Alentejo
- Jeter
- Aragonez, Alicante Bouschet, Cabernet Sauvignon and Syrah
- Alcool
- 14%
- Notes de dégustation
- Aroma with notes of red fruits such as strawberry, hints of orange blossom, rich coffee and crystallised fruit. On the palate, this wine is strong with a good volume and with a balanced presence of tannins.
- Consommation
- 16 - 18ºC
- Apprécier
- Meat cooked the traditional Alentejo manner, game dishes or strong cheeses such as Azeitão cheese, parmesan shavings or camembert.
- Taille de la bouteille
- White meats, pastas dishes and grilled seafood
- Pays
- Portugal
- Taper
- Red Wine
- Année
- 2016
- Poids
- 1.5
- Vinification
- Each variety is vinified separately and goes under the a traditional vinification and fermentation in stainless steel vats with controlled temperature. At the end of fermentation follows a prolonged nskin maceration (7 to 15 days).
- Acidité totale
- 6.2 g/l
- Vigneron
- Hugo Carvalho
- Vieillissement
- 18 months in French oak
- PH
- 3.62
- Prix
- Silver Medal - Concurso FIAPE - Alentejo (2015);Silver Medal Monde Selection - Bruxelles (2015);Silver Medal - Decanter World Wine Awards (2015):Silver Meda - International Wine & Spirits Competition (2015)