Cartuxa Bruto 2014 Vin Blanc Mousseux
Adega Cartuxa a produit son premier vin mousseux DOC Alentejo - Évora en 2007 de la variété de raisins Arinto
Security policy
Delivery policy
Return policy
Adega Cartuxa a produit son premier vin mousseux DOC Alentejo - Évora en 2007 de la variété de raisins Arinto
Cbsp3469
15 Produits
Fiche technique
- Région
- Alentejo
- Jeter
- Arinto
- Alcool
- 12,5%
- Notes de dégustation
- Delicate aroma, where the notes typical baking (yeast) interact with hints of citrus fruit and white flesh, bubbles in the mouth with elegance and finesse, finishing long and fresh supinely
- Apprécier
- 10ºC
- Taille de la bouteille
- White meats, pastas dishes and grilled seafood
- Pays
- Portugal
- Taper
- Sparkling Wine
- Année
- 2014
- Poids
- 2
- Vinification
- Fermented in French oak barrels with lees aging and stirring for six months. Second fermentation in the bottle by the classic “méthode champenoise” followed by another 36 months of lees aging and stirring
- Vigneron
- Pedro Baptista
Commentaires (0)
Aucun avis n'a été publié pour le moment.
arrow_upward